IBPS bank PO computer questions Computer Awareness in hindi 2016

IBPS bank PO computer questions Computer Awareness in hindi Expected Computer Questions with answers for IBPS PO Exam and other PO Exams GK and Computer Questions

IBPS bank PO computer questions Computer Awareness in hindi 2016

100 most Expected Computer Questions : IBPS bank PO computer questions Computer Awareness in hindi 2016

1.     All of the following are examples of real security and privacy risks EXCEPT:
A. hackers.
B. spam.
C. viruses.
D. identity theft.
Answer: B

2.     A process known as ____________ is used by large retailers to study trends.
A. data mining
B. data selection
D. data conversion
Answer: A

3.     ____________terminals (formerly known as cash registers) are often connected to complex inventory and sales computer systems.
A. Data
B. Point-of-sale (POS)
C. Sales
D. Query
Answer: B

4.     A (n) ____________ system is a small, wireless handheld computer that scans an item’s tag and pulls up the current price (and any special offers) as you shop.
C. inventory
D. data mining
Answer: A

5.     The ability to recover and read deleted or damaged files from a criminal’s computer is an example of a law enforcement specialty called:
A. robotics.
B. simulation.
C. computer forensics.
D. animation.
Answer: C

6.     Which of the following is NOT one of the four major data processing functions of a computer?
A. gathering data
B. processing data into information
C. analyzing the data or information
D. storing the data or information
Answer: C

7.     ____________ tags, when placed on an animal, can be used to record and track in a database all of the animal’s movements.
Answer: B

8.     Surgeons can perform delicate operations by manipulating devices through computers instead of manually. This technology is known as:
A. robotics.
B. computer forensics.
C. simulation.
D. forecasting.
Answer: A

9.     Technology no longer protected by copyright, available to everyone, is considered to be:
A. proprietary.
B. open.
C. experimental.
D. in the public domain.
Answer: A

10.     ____________ is the study of molecules and structures whose size ranges from 1 to 100 nanometers.
A. Nanoscience
B. Microelectrodes
C. Computer forensics
D. Artificial intelligence
Answer: A

11.     ____________ is the science that attempts to produce machines that display the same type of intelligence that humans do.
A. Nanoscience
B. Nanotechnology
C. Simulation
D. Artificial intelligence (AI)
Answer: D 

12.     ____________ is data that has been organized or presented in a meaningful fashion.
A. A process
B. Software
C. Storage
D. Information
Answer: D

13.     The name for the way that computers manipulate data into information is called:
A. programming.
B. processing.
C. storing.
D. organizing.
Answer: B

14.     Computers gather data, which means that they allow users to ____________ data.
A. present
B. input
C. output
D. store
Answer: B

15.     After a picture has been taken with a digital camera and processed appropriately, the actual print of the picture is considered:
A. data.
B. output.
C. input.
D. the process.
Answer: B 

16.     Computers use the ____________ language to process data.
A. processing
B. kilobyte
C. binary
D. representational
Answer: C

17.     Computers process data into information by working exclusively with:
A. multimedia.
B. words.
C. characters.
D. numbers.
Answer: D

18.     In the binary language each letter of the alphabet, each number and each special character is made up of a unique combination of:
A. eight bytes.
B. eight kilobytes.
C. eight characters.
D. eight bits.
Answer: D

19.     The term bit is short for:
A. megabyte.
B. binary language.
C. binary digit.
D. binary number.
Answer: C

20.     A string of eight 0s and 1s is called a:
A. megabyte.
B. byte.
C. kilobyte.
D. gigabyte.
Answer: B

21.     A ____________ is approximately one billion bytes.
A. kilobyte
B. bit
C. gigabyte
D. megabyte
Answer: C

22.     A ____________ is approximately a million bytes.
A. gigabyte
B. kilobyte
C. megabyte
D. terabyte
Answer: C

23.     ____________ is any part of the computer that you can physically touch.
A. Hardware
B. A device
C. A peripheral
D. An application
Answer: A 

24.     The components that process data are located in the:
A. input devices.
B. output devices.
C. system unit.
D. storage component.
Answer: C

25.     All of the following are examples of input devices EXCEPT a:
A. scanner.
B. mouse.
C. keyboard.
D. printer.
Answer: D

26.     Which of the following is an example of an input device?
A. scanner
B. speaker
D. printer
Answer: A

27.     All of the following are examples of storage devices EXCEPT:
A. hard disk drives.
B. printers.
C. floppy disk drives.
D. CD drives.
Answer: B

28.     The ____________, also called the “brains” of the computer, is responsible for processing data.
A. motherboard
B. memory
D. central processing unit (CPU)
Answer: D

29.     The CPU and memory are located on the:
A. expansion board.
B. motherboard.
C. storage device.
D. output device.
Answer: B

30.     Word processing, spreadsheet, and photo-editing are examples of:
A. application software.
B. system software.
C. operating system software.
D. platform software.
Answer: A

31.     ____________ is a set of computer programs used on a computer to help perform tasks.
A. An instruction
B. Software
C. Memory
D. A processor
Answer: B

32. System software is the set of programs that enables your computer’s hardware devices and ____________ software to work together.
A. management
B. processing
C. utility
D. application
Answer: D

33.     The PC (personal computer) and the Apple Macintosh are examples of two different:
A. platforms.
B. applications.
C. programs.
D. storage devices.
Answer: A

34.     Apple Macintoshes (Macs) and PCs use different ____________ to process data and different operating systems.
A. languages
B. methods
D. storage devices
Answer: C

35.     Servers are computers that provide resources to other computers connected to a:
A. network.
B. mainframe.
C. supercomputer.
D. client.
Answer: A

36.     Smaller and less expensive PC-based servers are replacing ____________ in many businesses.
A. supercomputers
B. clients
C. laptops
D. mainframes
Answer: D

37. ____________ are specially designed computers that perform complex calculations extremely rapidly.
A. Servers
B. Supercomputers
C. Laptops
D. Mainframes
Answer: B

38.     DSL is an example of a(n) ____________ connection.
A. network
B. wireless
C. slow
D. broadband
Answer: D

39. The difference between people with access to computers and the Internet and those without this access is known as the:
A. digital divide.
B. Internet divide.
C. Web divide.
D. broadband divide.
Answer: A 

40.     ____________ is the science revolving around the use of nanostructures to build devices on an extremely small scale.
A. Nanotechnology
B. Micro-technology
C. Computer forensics
D. Artificial intelligence
Answer: A

41.     Which of the following is the correct order of the four major functions of a computer?
A. Process an Output an Input a Storage
B. Input an Output Process a Storage
C. Process an Storage an Input a Output
D. Input a Process a Output a Storage
Answer: D

42. ____________ bits equal one byte.
A. Eight
B. Two
C. One thousand
D. One million
Answer: A

43. The binary language consists of ____________ digit(s).
A. 8
B. 2
C. 1,000
D. 1
Answer: B

44. A byte can hold one ____________ of data.
A. bit
B. binary digit
C. character
D. kilobyte
Answer: C

45. ____________ controls the way in which the computer system functions and provides a means by which users can interact with the computer.
A. The platform
B. The operating system
C. Application software
D. The motherboard
Answer: B

46. The operating system is the most common type of ____________ software.
A. communication
B. application
C. system
D. word-processing software
Answer: C

47. ____________ are specially designed computer chips that reside inside other devices, such as your car or your electronic thermostat.
A. Servers
B. Embedded computers
C. Robotic computers
D. Mainframes
Answer: B

48. The steps and tasks needed to process data, such as responses to questions or clicking an icon, are called:
A. instructions.
B. the operating system.
C. application software.
D. the system unit.
Answer: A

49. The two broad categories of software are:
A. word processing and spreadsheet.
B. transaction and application.
C. Windows and Mac OS.
D. system and application.
Answer: D

50. The metal or plastic case that holds all the physical parts of the computer is the:
A. system unit.
C. mainframe.
D. platform.
Answer: A

51. UNIVAC is

a. Universal Automatic Computer
b. Universal Array Computer
c. Unique Automatic Computer
d. Unvalued Automatic Computer

Correct Answer: a. Universal Automatic Computer
Explanation: There are no computers with the name as in other options. UNIVAC was the first general purpose electronic digital computer designed for commercial use, produced by Universal Accounting Company of John Mauchly and J.P.Eckert in 1951.

52.     CD-ROM stands for

a. Compactable Read Only Memory
b. Compact Data Read Only Memory
c. Compactable Disk Read Only Memory
d. Compact Disk Read Only Memory

CD-ROM stands for
Correct Answer: d. Compact Disk Read Only Memory
Explanation: There are no objects with the name as in other options. CD-ROM is a non-volatile optical data storage medium using the same physical format as audio compact disk, readable by a computer with a CD-ROM drive. The standard 12 cm diameter CD-ROM store about 660 megabytes.

53.     ALU is

a. Arithmetic Logic Unit
b. Array Logic Unit
c. Application Logic Unit
d. None of above

ALU is
Correct Answer: a. Arithmetic Logic Unit
Explanation: ALU is a unit in Central Processing Unit in a computer system that is responsible for arithmetic calculations and logical operations. Apart from ALU, the CPU contains MU (Memory Unit) and CU (Control Unit).

54.     VGA is

a. Video Graphics Array
b. Visual Graphics Array
c. Volatile Graphics Array
d. Video Graphics Adapter

VGA is
Correct Answer: a. Video Graphics Array
Explanation: VGA is a type of Graphics Adapter. Graphic Adapter is an electronic board that controls the display of a monitor. This device helps the motherboard to work with the monitor and in VGA and SVGA the last letter ‘A’ stands for ‘Array’ whereas in MDA, CGA, MCGA the last letter ‘A’ stands for ‘Adapter’.

55.     IBM 1401 is

a. First Generation Computer
b. Second Generation Computer
c. Third Generation Computer
d. Fourth Generation Computer

IBM 1401 is
Correct Answer: b. Second Generation Computer
Explanation: IBM 1401 is a Second Generation Computer and is the first computer to enter Nepal in 2028 BS for census. Government of Nepal had brought this computer on rent and later purchased for data processing in Bureau of Statistics. After
this computer, another ICL 2950/10, a British computer, was purchased by the fund of UNDP and UNFPA for the census of 2038 BS is second computer in Nepal.

56.     MSI stands for

a. Medium Scale Integrated Circuits
b. Medium System Integrated Circuits
c. Medium Scale Intelligent Circuit
d. Medium System Intelligent Circuit

MSI stands for
Correct Answer: a. Medium Scale Integrated Circuits
Explanation: After the invention of IC chips the development of computers plunged into next phase. Small Scale Integration and Medium Scale Integration (SSI and MSI) were used in third generation of computers and Large Scale Integration and Very Large Scale Integration (LSI and VLSI) are being used in fourth generation of computers. People are now expecting ULSI (Ultra Large Scale Integration) Circuits to be used for fifth generati
on computers.

57.     The capacity of 3.5 inch floppy disk is

a. 1.40 MB
b. 1.44 GB
c. 1.40 GB
d. 1.44 MB

The capacity of 3.5 inch floppy disk is
Correct Answer: d. 1.44 MB
Explanation: Microfloppy disks (3.5 inch) if it is high density (MF2HD) can store 1.44 MB and if it is low density (MF2DD), it can store 720 KB. Mini Floppy disks (5.25 inch) if it is high density (MD2HD) can store 1.2 MB and low density (MD2DD) stores 360 KB of data.

58.     The first computer introduced in Nepal was

a. IBM 1400
b. IBM 1401
c. IBM 1402
d. IBM1402
The first computer introduced in Nepal was
Correct Answer: b. IBM 1401
Explanation: IBM 1401, a second generation computer was brought in Nepal by the Government of Nepal paying One Lakh and twenty five thousands per month to use in the census in 2028 B.S. Before this computer, Nepal was using a calculating device called Facit for statistical tasks.

59.     WAN stands for

a. Wap Area Network
b. Wide Area Network
c. Wide Array Net
d. Wireless Area Network

WAN stands for
Correct Answer: b. Wide Area Network
Explanation: There are three different classes of computer network namely, Local Area Network (LAN) that covers a small geographical area such as a room, a building or a compound; Metropolitan Area Network (MAN) that has a citywide coverage; and Wide Area Network (WAN) that covers the whole globe or beyond the globe.

60. MICR stands for

a. Magnetic Ink Character Reader
b. Magnetic Ink Code Reader
c. Magnetic Ink Cases Reader
d. None

MICR stands for
Correct Answer: a. Magnetic Ink Character Reader
Explanation: MICR (Magnetic Ink Character Reader) is kind of scanner that can scan and identify the writing of magnetic ink. This device is used in banks to verify signatures in Checks.

61.     EBCDIC stands for
a. Extended Binary Coded Decimal Interchange Code
b. Extended Bit Code Decimal Interchange Code
c. Extended Bit Case Decimal Interchange Code
d. Extended Binary Case Decimal Interchange Code

EBCDIC stands for
Correct Answer: a. Extended Binary Coded Decimal Interchange Code
Explanation: EBCDIC is an 8-bit binary code for larger IBMs primarily mainframes in which each byte represent one alphanumeric character or two decimal digits. 256 characters can be coded using EBCDIC.

62.     BCD is
a. Binary Coded Decimal
b. Bit Coded Decimal
c. Binary Coded Digit
d. Bit Coded Digit

BCD is
Correct Answer: a. Binary Coded Decimal
Explanation: BCD is a binary coded notation in which each of the decimal digits is expressed as a 8-bit binary numeral. For example in binary coded decimal notation 12 is 0001 0010 as opposed to 1100 in pure binary.

63.     ASCII stands for
a. American Stable Code for International Interchange
b. American Standard Case for Institutional Interchange
c. American Standard Code for Information Interchange
d. American Standard Code for Interchange Information

ASCII stands for
Correct Answer: c. American Standard Code for Information Interchange
Explanation: ASCII is a code which converts characters – letters, digits, punctuations and control characters such as Alt, Tab etc – into numeral form. ASCII code is used to represent data internally in micro-computers. ASCII codes are 7 bits and can represent 0 to 127 and extended ASCII are 8 bits that represents 0 to 255.

64.     Which of the following is first generation of computer
b. IBM-1401
c. CDC-1604
d. ICL-2900

Correct Answer: a. EDSAC
Explanation: IBM-1401, CDC-1604 is second generation computer. ICL-2900 is a fourth generation computer. EDSAC is important in the development of computer since it was the first computer to use John von. Neumann’s Stored Program Concept. It used 3000 vacuum tubes and computers with vacuum tubes are of first generation computers.

65.     Chief component of first generation computer was
a. Transistors
b. Vacuum Tubes and Valves
c. Integrated Circuits
d. None of above

Correct Answer: b. Vacuum Tubes and Valves
Explanation: Transistors were used for second generation computers and integrated circuits in third generation. First generation computers used vacuum tubes and valves as their main electronic component. Vacuum Tubes were invented by Lee DeForest in 1908.

66.     FORTRAN is
a. File Translation
b. Format Translation
c. Formula Translation
d. Floppy Translation

Correct Answer: c. Formula Translation
Explanation: FORTRAN (Formula Translation) is one of the earlier High Level programming languages used to write scientific applications. It was developed by IBM in 1956.

67.     EEPROM stand for
a. Electrically Erasable Programmable Read Only Memory
b. Easily Erasable Programmable Read Only Memory
c. Electronic Erasable Programmable Read Only Memory
d. None of the above

Correct Answer: a. Electrically Erasable Programmable Read Only Memory
Explanation: There are three types of ROM namely, PROM, EPROM and EEPROM. PROM can’t be reprogrammed, EPROM can be erased by exposing it in high intensity ultraviolet light and EEPROM can be erased and reprogrammed electrically. It is not needed to be removed from the computer to be modified.

68.     Second Generation computers were developed during
a. 1949 to 1955
b. 1956 to 1965
c. 1965 to 1970
d. 1970 to 1990

Correct Answer: 1956 to 1965
Explanation: Second generation computers used transistors as their main electronic component. Transistor was invented by Bell Lab Scientists John Burdeen, Walter Brattain and William Shockley in 1947 and won the Nobel Prize in 1956 but it was not used in computers till 1956. The second generation continued until the implementation of IC chips invented by Jack Kilby in Texas Instruments in 1958.

69.     The computer size was very large in
a. First Generation
b. Second Generation
c. Third Generation
d. Fourth Generation

Correct Answer: a. First Generation
Explanation: It is obvious that computers developed with more power, reliability, speed and smaller sizes due to the enhancement of technology. First generation computers used 1000s of vacuum tubes that required lot of space made them gigantic in size. Single transistor could replace 1000 vacuum tubes and a single IC chip replaced 1000s of transistors made computers smaller and more speedy.

70.     Microprocessors as switching devices are for which generation computers
a. First Generation
b. Second Generation
c. Third Generation
d. Fourth Generation

Correct Answer: Fourth Generation

Explanation: Microprocessors further revolutionized the development of computers. Personal microcomputers were possible due to the microprocessors. The first microprocessor called Intel 4004 was developed by American Intel Corporation in 1971. Microprocessors are used in the computers of fourth generation computers. 

71.     Which generation of computer is still under development
a. Fourth Generation
b. Fifth Generation
c. Sixth Generation
d. Seventh Generation

Correct Answer: b. Fifth Generation
Explanation: Today’s computer fall under the fourth generation computers that uses the LSI and VLSI Integrated Circuits. For fifth generation computers it is expected for Ultra Large Scale Integrated Circuits (ULSI). The study for using Gallium Arsenide instead of silicon chips is underway. Electrons can travel 5 times faster in Gallium Arsenide compared to the silicon. Similarly, genetically engineered protein molecules are being tried for processors. Fifth generation computers are expected to have artificial intelligence, ability to use natural language.

72.     Artificial Intelligence is associated with which generation?
a. First Generation
b. Second Generation
c. Fifth Generation
d. Sixth Generation

Correct Answer: c. Fifth Generation
Explanation: ‘A computer is a slave in a box’. This is a saying due to the lack of intelligence in computer in spite of their speed, accuracy, diligence and reliability. A computer can only perform instructed task in the way already programmed. Thus, scientists are trying to develop artificial intelligence in computers so that they can think and make decisions themselves. This is expected for fifth generation computers.

73.     Which operation is not performed by computer
a. Inputting
b. Processing
c. Controlling
d. Understanding

Correct Answer: d. Understanding
Explanation: Computers can’t understand since they don’t have intelligence. Let’s hope in fifth generation they will achieve artificial intelligence and be able to understand.

74.     Fifth generation computer is also known as
a. Knowledge information processing system
b. Very large scale integration (VLSI)
c. Both of above
d. None of above

Correct Answer: a. Knowledge information processing system
Explanation: Fifth Generation computers will have artificial intelligence and will be able to understand making knowledge information processing system possible,

75.     Central Processing Unit is combination of
a. Control and storage
b. Control and output unit
c. Arithmetic logic and input unit
d. Arithmetic logic and control unit

Correct Answer: d. Arithmetic logic and control unit
Explanation: Arithmetic logic and control unit along with memory unit forms a complete central processing unit and central processing unit along with input/output unit forms a computer system.

76.     The brain of any computer system is
a. Control Unit
b. Arithmetic Logic Unit
c. Central Processing Unit
d. Storage Unit

Correct Answer: c. Central Processing Unit
Explanation: Control unit or arithmetic logical unit alone can not represent the function of brain to compare with neither does storage unit only. Central Processing Unit is the combination of control, arithmetic logic and memory units thus can be compared with brain that controls the body, processes its functions and remembers.

77. Pick the one that is used for logical operations or comparisons such as less than equal to or greater than.
a. Arithmetic and Logic Unit
b. Control Unit
c. Both of above
d. None of above

Correct Answer: a. Arithmetic and Logic Unit
Explanation: Logical sub-unit of ALU performs all the comparisons such as less than equal to or greater than. Arithmetic sub-unit of ALU performs calculations such as addition, subtraction and so on.

.     Analog computer works on the supply of
a. Continuous electrical pulses
b. Electrical pulses but not continuous
c. Magnetic strength
d. None of the above

Correct Answer: a. Continuous electrical pulses
Explanation: Analog computers works on the continuous electrical pulses and digital computers work on the discrete electrical pulses. Analog computers need to process physical quantities such as temperature, pressure, speed etc.

79.     Digital devices are
a. Digital Clock
b. Automobile speed meter
c. Clock with a dial and two hands
d. All of them

Correct Answer: a. Digital Clock.
Explanation: Automobile speed meter and clock with a dial and two hands are analog devices. Speed meter works on speed of wheel and the later works on tension of dialed spring.

80.     The computer that process both analog and digital is called
a. Analog computer
b. Digital computer
c. Hybrid computer
d. Mainframe computer

Correct Answer c. Hybrid Computer
Explanation: Analog, Digital and Hybrid are the three classes of computers based on the work or principle on which computer work. Hybrid computers can perform both the tasks of analog computers as well as hybrid computers. These computers are used in aircraft, hospitals where measuring physical quantities and converting them into digital data to analyze is required.

81.     To navigate to a new web page for which you know the URL, type that URL in the browser's ........ and press Enter.

(1) Address bar (Ans)

(2) Domain bar

(3) Address button

(4) Name button

(5) None of these

82.     The CPU, also called the .... when talking about PCs, does the vast majority of the processing for a computer.

(1) Maicroprocessor

(2) RAM

(3) Memory system

(4) Microprocessor (Ans)

(5) None of these

83.     A computer's type, processor, and operating system define its ........ .

(1) brand

(2) size

(3) platform

(4) speed (Ans)

(5) None of these

84.     A kiosk

(1) is data organized and presented in a manner that has additional value beyond the value of the data itself

(2) combines microscopic electronic components on a single integrated circuit that processes bits according to software instructions

(3) is a computer station that provides the public with specific and useful information and services (Ans)

(4) describes a computer's type, processor, and operating system

(5) None of the above

85.     The part of the CPU that accesses and decodes programme instructions, and coordinates the flow of data among various system components is the

(1) ALU

(2) control unit (Ans)

(3) megahertz

(4) motherboard

(5) None of these

86.     Computer programs are written in a high level programming language, however, the human-readable version of a program is called

(1) cache

(2) instruction set

(3) source code (Ans)

(4) word size

(5) None of these

87.     What is the difference between a CD-ROM and a CD-RW ?

(1) They are the same-just two different terms used by different manufacturers

(2) A CD-ROM can be written to and a CD-RW cannot

(3) A CD-RW can be written to, but a CD-ROM can only be read from (Ans)

(4) A CD-ROM holds more information than a CD-RW

(5) None of the above

88.     What is the term for how words will appear on a page?

(1) Text formatting (Ans)

(2) Character formatting

(3) Point size

(4) Typeface

(5) None of these

89.     The process of a computer receiving information from a server on the Internet is known as

(1) pulling

(2) pushing

(3) downloading (Ans)

(4) transferring

(5) None of these

90.     When sending an e-mail, the .... line describes the contents of the message.

(1) subject (Ans)

(2) to

(3) contents

(4) cc

(5) None of these

91.     All the deleted files go to

(1) Recycle bin (Ans)

(2) Task bar

(3) Tool bar

(4) My Computer

(5) None of these

92.     You organize files by storing them in

(1) archives

(2) folders (Ans)

(3) indexes

(4) lists

(5) None of these

93.     A website address in a unique name that identifies a specific ...... on the web.

(1) web browser (Ans)

(2) website

(3) PDA

(4) link

(5) None of these

94. ........... are specially designed computer chips that reside inside other devices, such as your car or your electronic thermostat.

(1) Servers

(2) Embedded computers (Ans)

(3) Robotic computers

(4) Mainframes

(5) None of these

95.     Which of the following places the common data elements in order from smallest to largest ?

(1) Character, file, record, field, database

(2) Character, record, field, file, database

(3) Character, field, record, file, database

(4) Bit, byte, character, record, field, file, database (Ans)

(5) None of the above

96.     Which of the following, statements is false concerning file names ?

(1) Files may share the same name or the same extension but not both

(2) Every file in the same folder must have a unique name

(3) File extension is another name for file type

(4) The file extension comes before the dot (.) followed by the files

(5) None of the above (Ans)

97.     A disk's content that is recorded at the time of manufacture and that cannot be changed or erased by the user is

(1) memory-only

(2) write-only

(3) read-only (Ans)

(4) run-only

(5) None of these

98.     Distributed processing involves

(1) solving computer component problems from a different computer

(2) solving computing problems by breaking them into smaller parts that are separately processed by different computers (Ans)

(3) allowing users to share files on a network

(4) allowing users to access network resources away from the office

(5) None of the above

99.     The operating system determines the manner in which all of the following occurs except

(1) user creation of a document

(2) user interaction with the processor (Ans)

(3) printer output

(4) data displayed on the monitor

(5) None of the above

100.     Office LANs that are spread geographically apart on a large scale can be connected using a corporate

(1) CAN

(2) LAN (Ans)

(3) DAN

(4) WAN

(5) TAN

0 Response to "IBPS bank PO computer questions Computer Awareness in hindi 2016"

Post a Comment